HOŞ GELDİNİZ:)))))

HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ...UMARIM HEMEN GİTMEZSİNİZ:)))))))

10 Mayıs 2012 Perşembe

SERGİYE DAVET

Merhaba,
Çok çalıştık ve artık sergileme zamanı.Mısır bebek HÜBERYAlarım da sergiye gelecek Antalyalılarla tanışacak. çok heyecanlıyız. Herkesi sergimize davet ediyoruz.

3 yorum:

  1. Antalya'da olsam gelirdim mutlaka, artık fotoları paylaşırsın değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hüberyacığım güzel mısır bebeklerinden oluşan bir kapı süsü 10marifet sergisi vasıtasıyla artık benim evimi süslüyor. Yakından çok daha güzel resimlerde görüldüğümden hatta diper 2 parçayı da neden almadım diye hayıflandım, emeklerine ellerine sağlık. Benim yazlıkta sanırım yurt dışından gelen minik bir koleksiyonum vardı ki hep onları çoğaltayım diye isteyip duruyordum nicedir, lakin ya rastlamadığımdan çevremde öylece kalakaldılar, senin kapı süsünü alırken de onların yanına götürmekti niyetim ama astığım yerde öyle şirin duruyor ki sanırım pek oraya gidecek gibi değil:))Hazır bu mısır bebek aşkım debreşmişken ben de kendi yolculuğuma çıkayım istedim ve ilk mısır bebeğimi bata çıka yaptım. Ben daha çok geri dönüşüm hobilerini sevdiğimden bir Cd nin üzerine monte edip biblo olarak kullanacağım onu ama şu günlerde o da olamadı henüz:)) Yani natamam durumda blogumda yayınladığım kendi el emeğim bir bebeğim var. Benim senden öğrenmek istediğim bir şey olacak ki, bu bebekleri vernikliyor musun? sanki verniklemezsen hava ve nem ile bir süre sonra bozulacak gibi geliyor, verniklersen daha kalıcı olur diye düşünüyorum yazlıktakiler vernikli mi hatırlamıyorum ama yıllardır bozulmadılar. Verniklemem gerekirse nasıl bir vernik sürmeliyim bana yardımcı olursan çok mutlu olurum. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz beni çok sevindirdi. merak ediyordum satıldı mı,kim aldı diye. güle güle kullanın.evet ilk önceleri verniklemiyordum ama şimdilerde verniklemeye başladım. hobı malzemeleri satılan yerlerlerde mat sprey vernik bulabilirsiniz. uzaktan püskürterek vernikliyorum.
      kolay gelsin size ve iyi çalışmalar. sevgiler:)

      Sil