HOŞ GELDİNİZ:)))))

HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ...UMARIM HEMEN GİTMEZSİNİZ:)))))))

19 Şubat 2012 Pazar

MİSİRİ KURUTTUM AMA AMBARDA DURUTMADIM:))))))

Mısır kabuğununun bu hale gelmesi şaşırtıcı değil mi? Tamamen mısır kabuğundan oluşan bu figürlerde yine mısır püsküllerini ve danelerini aksesuar olarak kullandım.Malzeme doğal olduğu için boya da doğal olsun istedim ve sebze ve yapraklarının sularıyla  boyadım. Renkleri deneme yanılma yöntemiyle buldum.Herbirinde ayrı bir kompozisyon oluşturduğum mısır bebeklerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. En kısa zamanda diğerlerini de paylaşabilmek dileğiyle:)

2 yorum:

  1. Merhaba Blogunuz hayırlı olsun. Mısır kabuğunun gerçekten bu hale getirmenizi hayranlıkla bakıyorum. Tek kelimeyle harika. Çok beğendim. Takipçinizim merakla bekliyorum mısır bebeklerinizi,Ellinize emeğinize sağlık sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Mirayet hanım çok teşekkür ederim.Gerçekten ben de mısır kabuğunun bu hale gelmesine şaşıyorum ve çok keyifli çalışıyorum.Her defasında doğaçlama farklı bi komposizyon çıkıyor ortaya.
    Sizin de çalışmalarınız çok başarılı.Ben de sizi takip etmeye başladım. Anlaşıldığı gibi blog dünyasında yeniyim. Çiçeği burnunda sayfama desteğiniz için tekrar teşekkürler.
    Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere iyi günleriniz olsun:)

    YanıtlaSil