HOŞ GELDİNİZ:)))))

HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ...UMARIM HEMEN GİTMEZSİNİZ:)))))))

19 Şubat 2012 Pazar

MISIR BEBEKLERİMLE TRT HABERE KONU OLDUM

Mısır Bebeklerim TRT ekranlarında da boy gösterdi. Resimdeki mısır bebek haberin  sunumu yapılrken TRT spikerinin elinde  olan  bebek."Elimde gördüğünüz tamamen mısırdan yapılma. Elbiseler mısır kabuğundan,saçlar mısır püskülünden,sepette de  gerçek mısırlar var" diye sunumu yapıldı. o çekim günü de çok keyifli ve heyecanlıydı:)

6 yorum:

  1. Bayıldım.Harikalar. Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim Küçük Cennetim çok teşekkür ederim.Gerçekten mısır kabuğuyla oynamak çok keyifli. Bi keşfetseniz siz de kendinizi alamazsınız.Elişi tadında güzel günleriniz olsun:))

      Sil
  2. Çok beyendim bebeklerinizi.Bende kitre bebekler yapıyorum şu sıralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esen hanım teşekkürler.Kitre bebeği ben de denemiştim bi zamanlar.Ama biraz zorlandım. Mısır kabuğuyla oynamak,her defasında ortaya farklı kompozisyon çıkarmak çok keyifli.
      Sizin de çalışmalarınız çok başarılı.Ziyaretçinizim. Güzellikler diliyorum:)))))

      Sil
  3. selam, çalışmalarınıza bayıldım, bu bebekleri yaparken mısır yaprakları taze yani yumuşakken mi şekil veriyorsunuz, çok merak ettim. Mutlu kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle beğeni için teşekkürler.
      Mısır kabukları kurutuluyor. Çalışmadan önce nemlendirilerek yumuşatılıyor. Ondan sonra şekil veriliyor.Kendim farklı teknikleri birleştirdim ben de bişeyler ekledim ortaya bana özgü işler çıktı.Doğaçlama çalışıyorum.Her defasında farklı bi komposizyon çıkıyor.Böyle güzel yorumlar almak beni yüreklendiriyor. Sevgiyle kalın.))))

      Sil