HOŞ GELDİNİZ:)))))

HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ...UMARIM HEMEN GİTMEZSİNİZ:)))))))

29 Şubat 2012 Çarşamba

KINA HAZIRLIKLARIMIZDI. EVLENECEKLERE FİKİR OLSUN DİYE:))))))

Geçen yaz kızımız Cansevi'yi evlendirdik.Öncelikle mutlulukları sonsuz olsun diyorum.Heyecanla,coşkuyla e tabi duygusallıkla yaptığımız çalışmaları paylaşmak geldi içimden.Evleneceklere de fikir olur belki:) BUYRUN İŞTE HAZIRLIKLAR:

GELİN KIZIMIZIN BEBEĞİNİ DE GELİN ETTİK:)( kına gecesi masada,düğün günü arabada süs oldu)
SODA ŞİŞELERİNİ SÜSLEYEREK KINA MUMLARI YAPTIK:)

SALONDA MASALARA SERPİŞTİRMEK İÇİN KIRMIZI TÜLDEN GÜLLER YAPTIK:)
VEEE KARŞINIZDA KINA TEPSİSİ:)

KINA MASASI İÇİN SÜSLEMELER
EVİ DE SÜSLEDİK:)

DÜĞÜN DEFTERİ VE İĞNELİK:)


Kına tacı ,duvağı,arkadaşları için de oyalı yazmaya tutrulmuş,organze çiçeklerden oluşan taçlar yaptık.onları resimleyemediğim için paylaşamıyorum ama kına hazırlığımızın en şık  parçaları da onlardı.
 KINA ŞEKERLERİNİ  DE UNUTMAYALIM:) ( Kınaları tığla ördüğümüz ve boncukla süslediğimiz sepetlere folyaya ve tüle sararak  koyduk)

Umarım  fikir verebilmişimdir. Düğün hazırlığı yapanlara kolay gelsin:)))))

28 Şubat 2012 Salı

TAKI TASARIMLARIM




Zevk alarak yaptığım çalışmalardan biri de takı tasarım. Takılarımda genelde örgü ile boncuğu birleştiriyorum.Aslında takı çalışmalarına ilk kızımın zorlamasıyla başladım."Kızım ben fazla takı takmıyorum ne yapacam kursda" demiştim ama şimdi takısız yapamıyorum..Başlayın siz de kendinizi alamayacaksınız:)))))

YENİ KEÇE ÇALIŞMALARIM: ŞİRİN SARI KUŞ VE KIRMIZI LALELER:)


20 Şubat 2012 Pazartesi

KEÇEYE DE EL ATTIM:))))) ŞİRİN BEYAZ KEÇE KUŞ

Keçe dünyasına da gireyim dedim ve kursa başladım.Renklerin ve desenlerin içinde  kendinden geçiyor insan.Kullan kullanabildiğin kadar hayal gücünü. Ben kullandım ve ilk işim olarak ortaya bu çıktı. Uğraşın siz de. Çok keyifli:))))))

OTANTİK TAKI:BOYNUMDAKİ ÇİÇEKLER

Örgüyle boncuğu birleştirdim ve ortaya bu farklı ,otantik bir takı çıktı. Doğaçlama çalıştığım bu takıyla 1. ULUSAL TAKI YARIŞMASIna katıldım ve eserim sergilenmeye değer bulundu. Eserler İstanbul'da sergilenecek ve satılacaktı.Elde edilen gelir de ÇAĞDAŞ EĞİTİM  DERNEĞİne.Aslında merak ederim hep.Takım kimin boynunu süslüyor diye:)))))

OTANTİK,RENKLİ,KUMAŞ ÇİÇEKLİ DUVAR SÜSÜ:DUVARLAR ÇİÇEK AÇTI



Artık kumaş parçalarından çiçekler oluşturdum ve eldeki  malzemelerle doğaçlama otantik,renkli ve farklı  duvar süsleri yaptım.Ne yapmıyoruz. ATMIYORUZ:)))

19 Şubat 2012 Pazar

MISIR BEBEKLERİMLE TRT HABERE KONU OLDUM

Mısır Bebeklerim TRT ekranlarında da boy gösterdi. Resimdeki mısır bebek haberin  sunumu yapılrken TRT spikerinin elinde  olan  bebek."Elimde gördüğünüz tamamen mısırdan yapılma. Elbiseler mısır kabuğundan,saçlar mısır püskülünden,sepette de  gerçek mısırlar var" diye sunumu yapıldı. o çekim günü de çok keyifli ve heyecanlıydı:)

MISIR BEBEKLERİM BAMTELİ BİR YOL HİKAYESİNE KONU OLDU

BAMTELİ BİR YOL HİKAYESİ nin yolu bizim kursa düştü. TAYFUN TALİPOĞLU da  mısır bebeklerimle tanıştı. Eğlenceli ve heyecanlı bir çekim oldu.TV8 'de yayınlanacak. Bekliyorum heyecanla:)))))

mısırın DERYA' SI

Derya Baykal 'a özel hazırladığım ve O'na hediye ettiğim mısır bebeğim. Kullanılan malzemelerin tümü mısır kabuğundan. Kürdanla mısır kabuğu örmek biraz zor oldu ama olsun değer Derya hanım için. Sepeti yine mısır kabuğundan saç örgüsü örerek oluşturdum. Yumaklar ve çiçekler de mısır kabuğundan. Saç bandındaki çiçeği de patlamış mısırı  boyayarak yaptım.Kedicik mi?Kedimiz Arda 'dan esinlendim, ki Derya hanım da hayvanları seviyor. Tabiki o da mısır kabuğundan. nasıl olmuş:)))))))))

MISIR BEBEKLERİMLE DERYA'NIN DÜNYASI'NDAYDIK

Mısır bebeklerimle birlikte DERYA'NIN DÜNYASI'na konuk olduk.Çok güzel bir gündü.Derya Baykal kamera önünde neyse arkasında da aynı. Bir insan bu kadar mı alçakgönüllü olur. O'na birkez daha hayran oldum.

OTANTIK, RENKLİ, DEĞİŞİK DUVAR SÜSÜ: DUVARDA AÇAN ÇİÇEKLER

Duvar süsümüz artık kumaşlardan yapılan çiçeklerle oluşturulmuştur..

Annem Annem Güzel Annem :))))


MİSİRİ KURUTTUM AMA AMBARDA DURUTMADIM:))))))

Mısır kabuğununun bu hale gelmesi şaşırtıcı değil mi? Tamamen mısır kabuğundan oluşan bu figürlerde yine mısır püsküllerini ve danelerini aksesuar olarak kullandım.Malzeme doğal olduğu için boya da doğal olsun istedim ve sebze ve yapraklarının sularıyla  boyadım. Renkleri deneme yanılma yöntemiyle buldum.Herbirinde ayrı bir kompozisyon oluşturduğum mısır bebeklerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum. En kısa zamanda diğerlerini de paylaşabilmek dileğiyle:)